SÅ DU VILL VETA MER OM OSSVi träffades på Internet och efter mycket skrivande fram och tillbaka träffades vi slutligen. Tiden gick, vi träffades allt oftare och efter en tid frågade Peter om inte jag ville flytta in till honom.

Nu nu bor vi tillsammans i ett hus från sekelskiftet, på landet, och är väldigt nöjda med att se varandra direkt på morgonen och pussas god natt innan vi går och lägger oss.

Efter ett tag upptäckte vi att vi hade mer gemensamt än vi hade trott i början. Vi hyste en gemensam dröm om att kunna leva som fågeluppfödare..... men vi intresserade oss även för andra djur, tex fiskar.

Det var så den här sidan blev till, en sida om fåglar och fiskar, naturligtvis har sidan förändrats med tiden men dess själ finns fortarande kvar, nämligen ett intresse för djur och natur.
Med tiden kom det en albakakadua, venezuela amazon och en morhuvad papegoja i huset. När man har en papegoja i huset får man uppleva stunder man bara läser om, men man får också lära sig att handskas med en stor fågel, med en vass näbb och en fågelsom dessutom råkar ha en dålig dag ibland. Detta är inte alltid lätt men lär man sig bara hur man kan handskas med fågeln, får man i belöning en riktig vän för livet. Att leva med papegojor är lite speciellt och på den här sidan delar vi med oss av våra erfarenheter.


Detta var några rader om oss och vår hobby.